سیستم های مایکروویو از تکنولوژی پیشرفته ای برخوردار هستند. دستگاه Multiwave GO، کارآیی بالا، کیفیت قابل اعتماد و ایمنی بی نظیری را که در آماده سازی نمونه به منظور دستیابی به نتایج برتر مورد نیاز است فراهم می کند. این دستگاه با افزایش همزمان دما و فشار، هضم کامل انواع نمونه ها را تضمین می کند.
استفاده از تکنیک وسل های سرپوشیده و در بسته (closed vessel) کمک می کند تا برای سرعت بخشیدن به واکنش، رسیدن به دماهای بالاتر، بدون از دست دادن آنالیت و معرف های فرار، ممکن باشد. درنتیجه با مصرف کمتر معرف، در پول و زمان صرفه جویی شده و همچنین قرار گرفتن در معرض گازهای خورنده و بخارات خطرناک حاصل از حلال به حداقل می رسد.
کنترل دقیق دما در این دستگاه، جهت رسیدن به نتایجی تکرارپذیر امریست ضروری. دستگاه مایکروویو برای این کار از طریق سنسور IR در زیر حفره هر کدام از وسل ها دمای هر وسل را تعیین می کند.
سیستم خنک کننده این دستگاه از هوا استفاده کرده و نیازی به هیچ گونه سیستم خنک کننده بیرونی ندارد. هوای سرد از داخل شکاف هایی که در اطراف وسل ها قرار دارد عبور کرده و باعث سرد شدن آنها می شود.
قطعات و بدنه مقاوم با کیفیت و طول عمر بالا، باعث شده این دستگاه در همه آزمایشگاه ها کاربرد داشته باشد. این دستگاه حداکثر مقاوت را در برابر خوردگی داشته و تمیز کردن آن به سادگی انجام می شود.
موارد استفاده دستگاه مایکروویو :
- هضم (Digestion): دستگاه مایکروویو با به کار بستن انواع اسیدهای مورد نیاز جهت هضم، آنالیزهای مختلف، از ساده ترین نوع آنالیزهای روزمره روی مواد زیست محیطی با ساختار ساده تا تست موادی با ساختار سخت را ممکن ساخته است. سیستم مایکروویو پیشرفته، سنسورها، فن آوری ایمن و سیستم خنک کننده منحصر به فرد استفاده شده در این دستگاه، ایمنی و هضم کامل نمونه را در کسری از زمان مورد نیاز با استفاده از روش های معمول تضمین می کند.
- هضم جزئی (Leaching) : دستگاه مایکروویو به صورت ایده آل جهت انجام روش های Leaching استاندارد، تجهیز شده است. تکنولوژی پیشرفته سنسورهای کنترل از راه دور این دستگاه، امکان کنترل مستمر و ذخیره اطلاعات را برای پارامترهای مختلف واکنش فراهم می کند.